søndag 15. mars 2009

Erindringer 6: JA!!! ... NEI!!!

Hviterussland - Norge (huse ikkje årstall)
Førr spesielt interesserte så huske dokker sekkert ætter den gången han Sigurd Rushfeldt første gang va aktuell på landslaget. Sigurn hærja i Tromsødraktn, men måtte gång på gång se at dårlige søringa fikk spissplassn han sku ha.

Det va nok tell at vi irriterte oss grønn over han Drillo og de karran han hadde i lag med seg. Men det e klart, sjøl om vi sku ønske at Sigurn fikk spælletid så ønska vi sællfølgelig samtidig, meir einn ailt ainna på jord, at Norge sku vinne kampan og kvalifisere seg tell EM- og VM-sluttspællan.

Det va mykkje diskusjona i media om han Sigurd Rushfeldt eller Lillestrøm sin kar, han Geir Frigård sku spælle førr Norge. Kæm som fikk mæst spælletid e et relativt ænkelt rægnestøkke;

Frigård e søring
+ Sigurd e nording
= Frigård spælle....

Vi satt bunkra i en kjeillar en plass og såg på Hviterussland-Norge. I den tia va Norge såpass god at vi bei skuffa vest dem ikkje vant. At han Frigård sku spælle istan førr han Rushfeldt hadde vi fådd vette dagen før, men vi hadde bestainndi trua på at han Frigård sku være dårlig sånn at han Sigurd fikk komme innpå.

Det gikk mot sluttn av kampen og det sto enda 0-0. Rimelig kjedelig kamp. Han Stian Eidissen tok seg tellåmæ tid te å gå å pesse mens vi satt dær.

Då plutselig kom bailln framover og en spællar klarte å heade bailln i mål. 1-0 te Norge!! JAAAA!!!! rofte aille i kor. Heilt tel kameraet viste nærbilde av kæm som skårte. NÆIIIII!!! rofte aille i kor igjen, når vi såg at han Frigård va karn som hadde skårt, og med det bærga siger te Norge.

Førr han Stian som sto på dass å styrte stråln fra lurn så hørtest det sekkert uinnerli ut.

JAAAAA!!!! ...NÆIIIII!!!!!

Han Stian ranga på seg gaura og sprang inn tel oss, sekkert uten å vaske nævvan først...

Stian: Ka skjedde? Et mål som bei annulert??
Rampen: Næi…Norge lede, men det va han Frigård så skårte

No ska det seies at han Sigurd flirte sist. Han e enda i toppform i TILdraktn, menst han Frigård la bort fotballskoen i 2007 og e vestnok no i trenarteamet tel Eidsvold Turn.

(NB! Som ivrig lisensbetalar har eg tadd meg tel rætte og lånt bildan fra nrk.no)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Meine det va i kjellarn hos han Kim dedderan skjedde

Travelling Finnfjording sa...

I Nybygden? Mykje muli