mandag 17. november 2008

Arkiv: InterRail 2007 - 2

Reiseruta v. 1.0

Skrevet av Finnfjord 28. juni 2007, klokken 05.49

På ståanes fot så har eg ikkje så alt førr mykje av turn planlagt. Det første som skjer e at eg reise tel Oslo på torsdag og så en svepptur tel Hovefestivalen utførr Arendal. Eg og han Erlend skal på Slayer-konsert!

På søndag flakse eg ut i den store verden, med RyanAir fra Torp tel Liverpool.

Det eg veit e at sjølve InterRailn starte når eg tar toget fra Liverpool og ned tel London, kor eg skal være fra 1. -5. juli. I London skal eg stå i kø førr å se om eg kjæm meg inn på Wimbledon. Eg har hørt det skal være så mykje fin tennis å se der...

Og sia fotballsesongen ikkje e kommen i gang der borte så benøtte eg anledninga tel å få sedd meg en god cricketkamp, på sjølvaste Lord's Cricket Stadium.

5. juli (cirka kvart på 12) starte eg en sinnsykt lang togreise fra London og heilt tel Sunny Beach i Bulgaria førr å treffe ho Nina og han Frank som feriere der.

Så e det en periode kor nada e planlagt før eg 20.-22. juli skal overvære en Formel 1 runde i Tyskland. Nürburgring utførre Koblenz og Frankfurt. Æ gler mæ!

23. april skal eg treffe han Sondre i Paris. Kor vi bi å legge veien e ikkje heilt avklart enda. Men vi e i Frankrike førr å oppleve Tour De France på nært hold.

Fra 31. juli og tel 7. august skal eg og han Sondre og han Espen på road-trip i en hærrlig tysk leiebil i fra Opel. Ont å sei no kor vi bi å bile hæn. Alt vi veit e at vi flyg heimover 7. august i fra Frankfurt.

Vi kaukes!

InterRailing Finnfjording


Kommentarer

#1 Kommentar fra Favoritteleven din-formerly known as GunnBodil (svar):

Skal du seriøst være så leeenge borte???Sitat:23. april skal eg treffe han Sondre i Paris. Kor vi bi å legge veien e ikkje heilt avklart enda. Men vi e i Frankrike førr å oppleve Tour De France på nært hold.
Lærera ass!Fuck mæi et herlig liv,laang ferie!Hadde æi vest du blei så lenge borte sku æi jo reve mæi rundt halsen og gitt en skikkeli adjøklæm når æi traff dæi sporadisk på postkontore her om dagen. Hæv a nais tripp!

Upassende? Tips moderator!Skrevet 28. juni 2007, klokken 09.44

#2 Kommentar fra Lennart (svar):

God tur GP, ta autografen til Björn Borg hvis du treffer han på casino i London.

Upassende? Tips moderator!Skrevet 1. juli 2007, klokken 15.29

#3 Kommentar fra Line (svar):

Hei:)
Kor d går? Ska du kje skrive i bloggen snart...vente på siste nytt.

Upassende? Tips moderator!Skrevet 2. juli 2007, klokken 16.00

#4 Kommentar fra Vegar (svar):

FAN IKJE LEI OPEL!!! Spør bærre Karlsn. Lei omså Lada:-)

Upassende? Tips moderator!Skrevet 4. juli 2007, klokken 21.43

#5 Kommentar fra Line (svar):

Hei:)
Kart med linjer e lett aa lage. Baere last et kart tell Paint og saa tegne du i vei ;) Ha en fortsatt fin tur. Vi har det toppers :)

Ingen kommentarer: